Πληροφορίες

Γιατί WumsApp


Το WumsApp προσφέρει έναν ψηφιακό τοπικό οδηγό αγορών πόλεων, με το έξυπνο σύστημα banner του εξασφαλίζει ότι οι τοπικές προσφορές δεν παραβλέπονται πλέον! Με το Wumsapp μπορείτε να τοποθετήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τις διαφημίσεις banner στην περιφερειακή διαφημιστική μας πλατφόρμα.


Δυναμική και φθηνή διαφήμιση


Σε αντίθεση με τη συμβατική διαφήμιση, η οποία προκαλεί υψηλό κόστος και συχνά καταλήγει στα σκουπίδια, η WumsApp απευθύνεται σε στοχοθετημένους και αποτελεσματικούς πελάτες στην περιοχή. Επιπλέον, το WumsApp προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει διάφορες αναλύσεις όσον αφορά την πιθανή πελατειακή βάση καθώς και την γκάμα των προϊόντων τους.

Παραδοσιακή διαφήμιση

 • Εξωτερική διαφήμιση (αφίσες)
 • Εφημερίδα / τηλεόραση κ.λπ.
 • Φυλλάδια
 • Facebook Ads, Google AdWords, Google Remarketing)
 • Μικρές δυνατότητες ευελιξίας
 • Απόβλητα πόρων
 • Χαμηλή διαφάνεια
 • Πολυπλοκότητα

= δαπανηρό

 

Wums Banner-System

 • Δυναμική πελατεία (GPS)
 • Ευελιξία και ατομικότητα
 • Οικολογική
 • Απλό λειτουργικό σύστημα - δεν απαιτείται εμπειρία
 • Διαφάνεια
 • Στατιστικά
 • Άμεσα Online
 • Δωρεάν εφαρμογή

= χαμηλό κόστος

Δυναμική και φθηνή διαφήμιση

Δωρεάν εγγραφή


Με το Wumsapp μπορείτε γρήγορα και αποτελεσματικά να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις banner στην περιφερειακή διαφημιστική πλατφόρμα μας.
Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε την υπηρεσία μας.

1

Εγγραφείτε online δωρεάν. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, επικοινωνήστε μαζί μας και ο αντιπρόσωπος πωλήσεων θα είναι μαζί σας άμεσα και θα σας συμβουλεύσει για το πώς να το χειριστείτε.

2

Με τα δεδομένα σύνδεσης σας, μπορείτε τώρα να τοποθετήσετε άμεσα τις προσφορές σας ONLINE.

3

Μόλις ένας πελάτης κάνει κλικ στο banner σας, πληρώνετε ένα τέλος 6 σεντ. Παρακολουθήστε το κόστος διαφήμισής σας μέςσα απο το περιβάλλον διαχείρισης του λογαριασμού σας και αποφασίστε πόσα χρήματα θέλετε να επενδύσετε στη διαφήμισή σας (ελάχιστη χρέωση 15 € χωρίς φόρους).

4

Μπορείτε πάντα να δείτε ποσοι πελάτες έχουν κάνει κλικ στο banner σας. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να αξιολογίσετε την απόδοσης της διαφήμισή σας για την επιχείρησή σας.

Λίγα κλικ και η διαφήμιση είναι στον πελάτη

Ο ταχύτερος τρόπος για την διαφήμισή σας

Το ατομικό και ευέλικτο σύστημα banner

Wums Banner-System

Το ατομικό και ευέλικτο σύστημα banner επιτρέπει στις εταιρείες να προσφέρουν τα προϊόντα τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά μέσω της περιφερειακής διαφημιστικής μας πλατφόρμας. Όλοι οι χρήστες στην περιοχή λαμβάνουν άμεσα τις μεμονωμένες διαφημίσεις banner στο smartphone τους.

Σε αντίθεση με τη συμβατική διαφήμιση, η οποία προκαλεί υψηλό κόστος και συχνά καταλήγει στα σκουπίδια, η εφαρμογή στοχεύει τους πελάτες της περιοχής σας. Επιπλέον, το WumsApp προσφέρει τη δυνατότητα για διάφορες αναλύσεις - αναφορές - όσον αφορά την πιθανή πελατειακή σας βάση καθώς και την γκάμα των προϊόντων σας εκτελέσει.

Με το Wumsapp μπορείτε να δημιουργήσετε το διαδικτυακό σας κατάστημα (onlineshop) η να συνδέστε το ήδη υπάρχων στην πλατφόρμα του wums shop system δωρεάν, με σκοπό να πουλάτε τα προϊόντα σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Με το σύστημα δημιουργίας διαφημιστικού μπάννερ που διαθέτει κάνει την επιχείρηση σας γνωστή στο αγοραστικό κοινό της περιοχής

Με το Wumsapp μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας γρήγορα και αποτελεσματικά στην περιφερειακή διαφημιστική μας πλατφόρμα.

Εγγραφείτε και χρησιμοποιήστε το σύστημα διαδικτυακής προώθησης και πώλησης των προϊόντων σας ή συνδέστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με την πλατφόρμα μας.
Αυξήστε τις πωλήσεις της επιχείρησης σας στην περίοδο της επανεκκίνησης !

Wums Shopsystem

Αποκτήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα:

1

Αν έχετε εγγραφεί, δημιουργήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στην πλατφόρμα μας δωρεάν. Εάν χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας και ο αντιπρόσωπός μας θα είναι μαζί σας άμεσα, για να θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο χρήσης του.


2

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δημιουργήσατε μέσω της υπηρεσίας μας μπορείτε να τοποθετήσετε τα προϊόντα σας.


3

Μόλις ο πελάτης ολοκληρώσει την παραγγελία του, χρεώνεστε 0,06 € ανά τεμάχιο απο το καλάθι αγορών του στον πιστωτικό σας λογαριασμό. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε της χρεώσεις σας ανα πάσα στιγμή.


4

Η χρέωση προκύπτει μόνο κατά την πώληση.

Αν έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα

Το σύστημα διαδικτυακής προώθησης και πώλησης:

1

Εάν είστε εγγεγραμμένος και διαθέτετε ήδη ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να το συνδέσετε στην πλατφόρμα μας δωρεάν. Αν χρειάζεστε βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας και ο αντιπρόσωπος μας θα είναι άμεσα στην διάθεση σας, για να σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο χρήσης του.


2

Η υπηρεσία μας σας δίνει την δυνατότητα να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να δημιουργήσετε επιπλέον πωλήσεις μέσω της πλατφόρμας μας.


3

Μόλις ένας πελάτης κάνει κλικ στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα χρεώνεστε 0,15 € ανά επίσκεψη, η οποία ισχύει για 6 ώρες, ποσό το οποίο και αφαιρείται από τον λογαριασμό σας. Έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε της χρεώσεις σας ανα πάσα στιγμή.


4

Οι χρεώσεις σας είναι πάντα ελεγχόμενες και δεν επιβαρύνεστε επιπλέον. Το σύστημα αφαιρεί 0,15 € ανα επίσκεψη απο το ποσό που επιλέγετε εσείς να διαθέτετε στον λογαριασμό σας.

Εγγραφείτε τώρα και λάβετε δώρο € 50 στον λογαριασμό σας..

Το Wums είναι ο ταχύτερος τρόπος για online διαφήμιση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μην χάσετε τα τελευταία νέα, ενημερώσεις ή προωθήσεις.